Времето
в
Дубровник

9 °C

Ясно

вятър 6 км/ч

2022-11-29 9 | 12 °C
2022-11-30 9 | 12 °C
2022-12-01 11 | 13 °C
2022-12-02 11 | 13 °C

Температура на водата

15 °C
Оферти за Хърватска, автобусна или самолетна екскурзия, пролет, лято, почивки, нова година

Оферти Хърватска

Оферти за Дубровник- с автобус или самолет. Автобусни и самолетни екскурзии Дубровник за майски празници, пролет, лято, Нова година


Избрани сайтове Дубровник

 • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти туристическа туристически агенции екскурзия екскурзии Самолетни БИЛЕТИ. Автобусни билети за ЕВРОПА. Автобусни и самолетни екскурзии - Италия, Франция, Германия, Унгария, Чехия, Испания... Почивки в Македония; Дубровник; Турция - Анталия, Бодрум, Кушадасъ

 • Нова Година във Върнячка баня - хотел Fontana 4* - 30.12.2022г.


  Дата: 30.12.2022 - 02.01.2023г. STOP SALEПрестой: 4 дни / 3 нощувкиЦена: от 820 лв. Със собствен или организиран транспорт Цената включва: 3 нощувки, 3 закуски на блок маса в хотел Fontana 4+*; 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на местни напитки; 1 празнична вечеря Реприза с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на местни напитки; Маса със сладкиши (всеки ден); Ползване на WELLNESS & amp; SPA зоната на...Дата: 30.12.2022 - 02.01.2023г. STOP SALEПрестой: 4 дни / 3 нощувкиЦена: от 820 лв. Със собствен или организиран транспорт Цената включва: 3 нощувки, 3 закуски на блок маса в хотел Fontana 4+*; 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на местни напитки; 1 празнична вечеря Реприза с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на местни напитки; Маса със сладкиши (всеки ден); Ползване на WELLNESS & amp; SPA зоната на...

  Хотел HILLS, 5*, Сараево


  Хотел Hills Hotel Sarajevo Congress & amp; Thermal Spa Resort 5* се намира в центъра на Сараево.Хотел Hills Hotel Sarajevo Congress & amp; Thermal Spa Resort 5* се намира в центъра на Сараево.

  Хотел Zepter, 4*, Върнячка баня


  Хотел Zepter 4* се намира в центъра на VrnjaХотел Zepter 4* се намира в центъра на Vrnja

  Хотел International, 4*, Букурещ


  Хотел International 4* се намира в Букурещ, на 1, 5 км. от историческият център на града. Националната библиотека и автобусната спирка са на 200 м.Хотел International 4* се намира в Букурещ, на 1, 5 км. от историческият център на града. Националната библиотека и автобусната спирка са на 200 м.

  СПА хотел Сириус, 4*, Струмица


  СПА хотел СИРИУС 4* е разположен недалеч от град Струмица и на международен кръстопът: на 20 км от границата с България и на 30 км от границата с Гърция.СПА хотел СИРИУС 4* е разположен недалеч от град Струмица и на международен кръстопът: на 20 км от границата с България и на 30 км от границата с Гърция.

  Хотел Adriani, 3*, Ксамил


  Препоръчваме хотел & quot; Ардиани& quot; 3* на тези туристи, които обичат да бъдат в централно разположени хотели и на комуникативни места!Препоръчваме хотел & quot; Ардиани& quot; 3* на тези туристи, които обичат да бъдат в централно разположени хотели и на комуникативни места!

  Хотел Novostar Sol Azur Beach Congress, 4*, Хаммамет


  Хотел Vola, 3*, Саранда


  Хотел Vola 3* е разположен до малък плаж в началото на пътя, който свързва Саранда с Бутринт.Хотел Vola 3* е разположен до малък плаж в началото на пътя, който свързва Саранда с Бутринт.

  хотел TONANTI HOTEL & SPA, 5*, Върнячка баня


  Хотел TONANTI HOTEL & amp; SPA 5* е един от най-луксозните хотели в Сърбия и един от най-популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка, на 450 м от Моста на влюбените, съвсем в центъра на Върнячка баня и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.Хотел TONANTI HOTEL & amp; SPA 5* е един от най-луксозните хотели в Сърбия и един от най-популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка, на 450 м от Моста на влюбените, съвсем в центъра на Върнячка баня и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.

  Хотел Fontana, 4*, Върнячка баня


  Хотел & quot; Фонтана& quot; 4* е разположен в самият център на Върнячка баня, до градския парк, само на няколко крачки от прочутия & quot; Мост на любовта& quot; и градската алея. Със своите традиции в гостоприемството от над 55 години, той е най -популярното място от много години, на което мнозина имат доверие. Хотел & quot; Фонтана& quot; 4* е разположен в самият център на Върнячка баня, до градския парк, само на няколко крачки от прочутия & quot; Мост на любовта& quot; и градската алея. Със своите традиции в гостоприемството от над 55 години, той е най -популярното място от много години, на което мнозина имат доверие.

  Хотел Austria Trend Doppio Wien, 4*, Виена


  Стилният хотел Austria Trend Doppio Wien 4* е само на 10 минути път с трамвай от двореца Белведере и центъра на Виена.Стилният хотел Austria Trend Doppio Wien 4* е само на 10 минути път с трамвай от двореца Белведере и центъра на Виена.