Времето
в
Дубровник

19 °C

Частична облачност

вятър 17 км/ч

2022-09-29 19 | 22 °C
2022-09-30 19 | 23 °C
2022-10-01 18 | 20 °C
2022-10-02 17 | 21 °C

Температура на водата

15 °C
Оферти за Хърватска, автобусна или самолетна екскурзия, пролет, лято, почивки, нова година

Оферти Хърватска

Оферти за Дубровник- с автобус или самолет. Автобусни и самолетни екскурзии Дубровник за майски празници, пролет, лято, Нова година


Избрани сайтове Дубровник

 • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти туристическа туристически агенции екскурзия екскурзии Самолетни БИЛЕТИ. Автобусни билети за ЕВРОПА. Автобусни и самолетни екскурзии - Италия, Франция, Германия, Унгария, Чехия, Испания... Почивки в Македония; Дубровник; Турция - Анталия, Бодрум, Кушадасъ

 • ЕКСКУРЗИИ НОВА ГОДИНА 2023


  Новогодишни екскурзии Самолетни и автобусни екскурзии до близки и далечни дестинации.Новогодишни екскурзии Самолетни и автобусни екскурзии до близки и далечни дестинации.

  Екскурзии със самолет във ФРАНЦИЯ


  Страната на любовта и виното ви посреща със Bonjour!Страната на любовта и виното ви посреща със Bonjour!

  Дубай - Перлата на Ориента - 6 нощувки - 05.11.2022 - Обогатен вариант


  Дати: 05.11 - 11.11.2022г.Престой: 7 дни / 6 нощувки Цена: от 1616 лв. Почивка в Дубай обогатен вариантДубай тур с екскурзовод на български езикВключено посещение на РамкатаВечеря сух пакет при пристигане2 вечери в избрания хотел1 вечеря в атрактивния ресторант The Pointe Цената включва: Самолетен билет София Дубай - София с включени летищни такси с Fly Dubai; Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета; Чекиран багаж 20 кг.; Трансфер летище - хотел -...Дати: 05.11 - 11.11.2022г.Престой: 7 дни / 6 нощувки Цена: от 1616 лв. Почивка в Дубай обогатен вариантДубай тур с екскурзовод на български езикВключено посещение на РамкатаВечеря сух пакет при пристигане2 вечери в избрания хотел1 вечеря в атрактивния ресторант The Pointe Цената включва: Самолетен билет София Дубай - София с включени летищни такси с Fly Dubai; Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета; Чекиран багаж 20 кг.; Трансфер летище - хотел -...

  Хотел Adriani, 3*, Ксамил


  Препоръчваме хотел & quot; Ардиани& quot; 3* на тези туристи, които обичат да бъдат в централно разположени хотели и на комуникативни места!Препоръчваме хотел & quot; Ардиани& quot; 3* на тези туристи, които обичат да бъдат в централно разположени хотели и на комуникативни места!

  Хотел Novostar Sol Azur Beach Congress, 4*, Хаммамет


  Хотел Vola, 3*, Саранда


  Хотел Vola 3* е разположен до малък плаж в началото на пътя, който свързва Саранда с Бутринт.Хотел Vola 3* е разположен до малък плаж в началото на пътя, който свързва Саранда с Бутринт.

  хотел TONANTI HOTEL & SPA, 5*, Върнячка баня


  Хотел TONANTI HOTEL & amp; SPA 5* е един от най-луксозните хотели в Сърбия и един от най-популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка, на 450 м от Моста на влюбените, съвсем в центъра на Върнячка баня и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.Хотел TONANTI HOTEL & amp; SPA 5* е един от най-луксозните хотели в Сърбия и един от най-популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка, на 450 м от Моста на влюбените, съвсем в центъра на Върнячка баня и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.

  Хотел Fontana, 4*, Върнячка баня


  Хотел & quot; Фонтана& quot; 4* е разположен в самият център на Върнячка баня, до градския парк, само на няколко крачки от прочутия & quot; Мост на любовта& quot; и градската алея. Със своите традиции в гостоприемството от над 55 години, той е най -популярното място от много години, на което мнозина имат доверие. Хотел & quot; Фонтана& quot; 4* е разположен в самият център на Върнячка баня, до градския парк, само на няколко крачки от прочутия & quot; Мост на любовта& quot; и градската алея. Със своите традиции в гостоприемството от над 55 години, той е най -популярното място от много години, на което мнозина имат доверие.

  Хотел Austria Trend Doppio Wien, 4*, Виена


  Стилният хотел Austria Trend Doppio Wien 4* е само на 10 минути път с трамвай от двореца Белведере и центъра на Виена.Стилният хотел Austria Trend Doppio Wien 4* е само на 10 минути път с трамвай от двореца Белведере и центъра на Виена.

  Хотел Archimedе, 4*, Рим


  Хотел Archimede 4* е част от веригата Raeli Hotels.Хотел Archimede 4* е част от веригата Raeli Hotels.

  Хотел Novotel Praha Wenceslas Square, 4*, Прага


  Хотел Novotel Praha Wenceslas Square 4* се намира в центъра на Прага и на 100 метра от спирка I.P. Pavlova на общественият транспорт. Площад & quot; Венцеслас& quot; е на 5 минути пеша. Старото кметство с астрономическия часовник & quot; Орлож& quot; е на 20 минути пеша или на 5 минути с трамвай. Националният музей Ви очаква само на 400 метра, а Пражкият конгресен център е на 3 километра.Хотел Novotel Praha Wenceslas Square 4* се намира в центъра на Прага и на 100 метра от спирка I.P. Pavlova на общественият транспорт. Площад & quot; Венцеслас& quot; е на 5 минути пеша. Старото кметство с астрономическия часовник & quot; Орлож& quot; е на 20 минути пеша или на 5 минути с трамвай. Националният музей Ви очаква само на 400 метра, а Пражкият конгресен център е на 3 километра.

  Хотел Mareblue Beach Resort, 4*, Остров Корфу


  Хотел Mareblue Beach Resort 4* е разположен край северното крайбрежие на о-в Корфу, в курортно селище Агиос Спиридон, на 40 км от центъра на град Корфу и летището. Хотелът е заобиколен от зеленина и представлява прекрасно място за лятна почивка в близост до морския бряг.

  Хотел Alexandros, 4*, Остров Корфу


  Хотел Alexandros 4* е разположен в Перама, само на 6 км от столицата на острова – гр. Керира (Корфу), в близост до двореца Ахилион (лятната резиденция на императрица Сиси).Хотел Alexandros 4* е разположен в Перама, само на 6 км от столицата на острова – гр. Керира (Корфу), в близост до двореца Ахилион (лятната резиденция на императрица Сиси).