¬ремето
в
ƒубровник

16 ∞C

ясно

в€тър 19 км/ч

2020-06-05 10 | 18 ∞C
2020-06-06 16 | 20 ∞C
2020-06-07 17 | 21 ∞C
2020-06-08 19 | 22 ∞C

“емпература на водата

15 ∞C
 ъде, кога, какво в »стри€ - ’ървати€

 ъде, кога, какво?

 ъде, кога, какво в »стри€ - ’ървати€?†Ќека тръгнем на път през най- големи€ полуостров в†’ървати€ »стри€ и да опознаем неговото разнообразие от цветове.

Ќепосредственно по брега на —ин€та »стри€ - ’ървати€ ще чуете нотки от музикалните фестивали, а арената в ѕула - ’ървати€ ще ви изненада с филмови спектакли.

ј, «елената »стри€ ще пробуди у вас авантюристични€ дух, който витае по склоновете на ”чк, а вкусът на трюфелите ще ви преследва в средновековните градове.

√рад ѕореч - ’ървати€ е средище на морски€ туризъм, където ще откриете бл€съка на мозаките от 3 век във ≈вразиевата базилика и куртурни наследства, заради които »стри€ - ’ървати€ е попаднала в —писъците на световното наследство на ёЌ≈— ќ.

»стри€ град –овин - ’ървати€ ще ви се залута между 19-те островчета и рифове на архипелага, които имат прекрасен изглед от катедралата —в. ≈фремий.

ќще в »стри€ - ’ървати€ ще видите и най- старата гладиаторска арена, ко€то се намира в ѕула. —ъщо в град ѕула може да бъдете гости на ‘илмови€ фестивал, който се провежда на открито в хърватски€ колизеум.

Ћетовището на старите римл€ни »стри€ - ’ървати€, ви кани да бъдете част от —ветовни€ тенис турнир, който от 1990 година прави в град ”маг - ’ървати€, където се провежда в най- големи€ спортен център в ’ървати€.

¬ »стри€ - ’ървати€ средновековни€ град ћотовун също ще ви запознае с част от ћеждународни€ филмов фестивал, където се представ€т едни от най- добрите филмови произведени€.†

«елените пътища в »стри€ †ще ви отведат в град ’ум, който е най- малки€т град в света. ќтпуснете се на маги€та на старите келти с вкуса на хумската традиционна раки€- биски.†

ј, тези които сте любители на природата и приключени€та, може да се впуснете в търсенето на злато, наречено трюфел, което »стри€ - ’ървати€ крие в ћотовунските гори. Ѕез значение от изхода на това приключение, обезателно посетете Ѕузет, където ще вкусите от божествената истрийска кухн€ в ƒните на трюфела.

ѕланинското катерене, планинси€ мотоциклетизъм и колоездене ви предизвикват още в »стри€ - ’ървати€ в откритата програма на най- високата планина в ”чк. ћоже да опитате и спорта- катерене в пещера в €мата на Ѕередин. ¬сред изложбата от подземни скулптури и релаксиращи€ звук на водата ще може да изб€гате от л€тната жега.†

«аължително посетете и Ћимски€т залив, който е известен с фермите за миди и риба и може да вкусите от техните гастрономични €сти€.

’ървати€ - Ќационални€т парк Ѕриони, който »стри€ нарича сво€ рай, ще ви поведе в сафари авантюри, показвайки най- различна флора и фауна и ще може да видите дори следи от динозавър.

—ините нотки на »стри€ - ’ървати€, ще ви отведат на музикалните фестивали по блус, които се провеждат в Ќовиград.

Ћюбителите на джаза пък могат да започнат сво€та ваканци€ в град ѕореч - ’ървати€.†

«а любителите на рибарски€ дух проверете защо –овинските нощи е най- посещавани€ фестивал на јдриатическо море.

¬ Ћабин - ’ървати€ пък, може да наблюдавате уникални улични представлени€.

“ова, което ви изредихме до тук, би тр€бвало да бъде една сериозна предпоставка да се замислите дали таз годишната ви†почивка††да не е тази†дестинаци€ за почивка†- »стри€ в ’ървати€.†
»збрани сайтове ’ървати€

Ќай-актуални страници ’ървати€

 • Ekskurzii .Biz - сайт за екскурзии, почивки и пътувани€ Ќачало

 • ќбща информаци€ за „ерна гора »нфо „ерна гора

 • “ќѕ морски курорти в ’ървати€ ћорски курорти

 • Ѕо€дисване с латекс

  6-те основни грешки при бо€дисване с латекс! Ќай-важното за бо€дисването с латекс. ќсновни правила от Ћукс –емонти Ѕ√ ћатериалът Ѕо€дисване с латекс е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок

  ћожем ли да направим ц€лостен ремонт на бан€ за 10 дни и на каква цена? ≈тапи в ремонта на бан€та ƒемонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.ƒемонтират се старите плочки и водопровод. »звозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. —м€на на тръбите в бан€та.ѕолага се нов водопровод и нови тръби за чиста... ћатериалът ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  ѕърви стъпки за един успешен ремонт

  ≈дно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-“р€бва да се гледат ц€лостно нещата. “р€бва да се прозрат връзките между помещени€та и услови€та, които залага специфичното им предназначение. ћатериалът ѕърви стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€..

  ≈дна етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в бан€та. ћатериалът «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€.. е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно!

  јко ще правите ц€лостен ремонт на бан€та, редът е €сен. Ќ€ма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... ћатериалът «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

   акво значи добре ремонтирана бан€?

   огато става дума за ремонт на бан€, експедитивността е от значение. ј за да сме в график, грешките тр€бва да са сведени до минимум.  оето е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. »збраната фирма за ремонт на бан€ тр€бва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. ћатериалът  акво значи добре ремонтирана бан€? е публикуван за пръв път на Ћукс...